avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... va rog sa mă ajutați
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

va rog sa mă ajutați

Bună ziua vreau sa va spun ca în urma cu un an am lucrat ca agent vânzări și pentru amicalul creste cifra de vinzari am făcut facturi fictive
Mau dat în șomaj și după 4 luni sa descoperit mam înțeles cu patronul ca nu îmi face pliere dar sa îi dau bani Cum pot acum fără sa zică nimic după ce am început sa plătesc am văzut în ziar ca am pliere
Ce sa fac el nu recunoaște că mia făcut plingere
In ce ziar ati vazut ca v-a facut plangere ,era un reportaj ,un articol cu patronul dvs ,pt ca altfel in ziare nu exista rubrica cu cine are sau nu plangere penala.Daca a fost formulata plangere o sa fiti chemata la politie pt audieri,este indicat sa mergeti insotita de un av.Sper spre binele dvs ca pemtru sumele platite din prejudiciul respectiv aveti un inscris doveditor.
Cum anume v-ați înțeles? Ați vorbit cu el? Ați făcut vreun act pentru banii pe care îi dați ? Vă recomand să apelați la un mediator și să încheiați și un acord de mediere și astfel veți putea scăpa de acel dosar penal dacă există, ori să vă asugurați că nu va fi depusă plângerea, în cazul în care u s-a depus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala Abraham008 Abraham008 Toata intamplarea a fost acum 3 luni cand la o petrecere intr-un club un baiat de 21 de ani (aceasi varsta ca si mine) s-a luat de prietena mea. Eu m-am dus sa ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal Puyan Puyan Buna seara.Vineri seara am iesit in oras cu masina si ma deplasam pe directia Petrila - Petrosani in centrul orasului Petrila era un echipaj de politie care ... (vezi toată discuția)
Plingere penala retrasa antonio123 antonio123 AM facut scris o plingere penala la DNA ptr fostul meu angajator si a fost data de parchet la organele politie. AM fost chemat la politie sa ma intrebe mai ... (vezi toată discuția)