avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stimulent de insertie - schimbare angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stimulent de insertie - schimbare angajator

Buna ziua,

Sunt in plata stimulentului de insertie si imi schimb locul de munca. Am citit alte discutii pe forum si singurul raspuns concret a fost ca "data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m."

Puteti sa ma lamuriti cum se poate face efectiv asta? Daca inchei contractul in data de 1 (de ex.) eu trebuie sa stau la birou pana la ora 18. Cum pot incepe activitatea in alta parte in aceeasi zi? Si sa fiu platitia o zi intreaga la ambii aangajatori?

Logica mea imi spune ca a doua zi la alt anagajator inseamna continuitate.

Ajutati-ma va rog!

Multumesc,
Victoria
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2018
vicky2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: vicky2015 , utilizator 10:56, 30 Martie 2018
Cititi art.35 C.mun. si veti observa ca un salariat poate avea in acelasi timp mai multe c.i.m. ..... a doua zi , potrivit programul de calcul al stagiului de cotizare pentru pensie, nu inseamna continuitate.
am inteles acum. multumesc foarte mult pentru clarificare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Petra22 Petra22 Buna seara! In cazul in care imi doresc sa ma intorc mai devreme in campul muncii, cu cel putin 90 de zile inainte ca fetita sa implineasca 2 ani, insa la un ... (vezi toată discuția)
Incheiere c.i.m si stimulentul de insertie elizaelena elizaelena Buna ziua. Numele meu este Catalin. Momentan beneficiem de stimulentul de insertie( pana in septembrie), si maine doresc sa imi depun demisia , si pentru ca ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)