avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... rol fiscal unic
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

rol fiscal unic

am cumparat o masina in anul 2017 pe care am declarat-o in termen si pentru care am primit decizie de impunere pe numele meu cu rol separat de cel a sotului meu.
In anul 2018 cand am mers sa platesc masina mi s-a comunicat ca s-a cuplat cu rolul sotului si nu pot sa platesc masina fara sa achit amenzile sotului mai intai ca este bun comun si nu pot sa platesc masina desi eu sunt proprietarul pe acte si la politie.
ce este de facut in acest caz si care este baza legala care o pot invoca pentru despartirea rolului asa cum a fost la inceput?

Alte discuții în legătură

Rol nominal unic vs rol comun sot-sotie George Stancu George Stancu Buna ziua. Zilele trecute, fiind in cladirea Directiei taxe si impozite locale, am surprins o discutie intre un inspector,angajat al directiei si un ... (vezi toată discuția)
Radiere masin iuli113 iuli113 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta: Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Vinzare auto iulian26 iulian26 am vandut un auto,am facut actele dar in prezent persoana nu vrea sa se duca la politie sa o treaca pe numele lui:( (vezi toată discuția)