avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am vândut mașina dar nu am copii după documentele ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am vândut mașina dar nu am copii după documentele ei. Pot recupera timbrul de mediu, sau nu?

Mașina am radiator și am chitanță cu am platit timbru de mediu dar nu mai ai ceilalți certificat de la mașină și ceilalți hârtie mai recuperez taxa da sau nu
Că la nu a vrut să-mi iei cererea

Ce trebuie sa fac

Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 15:19, 30 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Guvernul a decis ieri eliminarea acestei obligativități, dar mai întâi ordonanța trebuie publicată în Monitorul Oficial.

”Se elimină obligativitatea contribuabilului de a anexa la cererea de restituire a documentelor privind plata taxei, certificatul de înmatriculare şi cartea de identitate a maşinii, pentru că organul fiscal are posibilitatea de a verifica informaţiile respective, înscrise de contribuabil în cerere, în baza de date pe care o deţine sau la care are acces”

Găsiți informații detaliate aici:
www.avocatnet.ro/articol_480...
Mai verificați link-ul, articolul va fi updatat când va intra în vigoare ordonanța.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de mediu autoturism cu proprietar decedat madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, In cazul in care proprietarul autoturismului este decedat pot recupera mostenitorii, respectiv sotia supravietuitoare taxa de mediu? Dupa ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Recuperarea dif de taxa de prima inatriculare sosow sosow Buna seara Dupa cum se stie legea taxei de prima inmatriculare a fost modificata. Acum cei ce am platit aceasta taxa inainte de noua lege putem recupera ... (vezi toată discuția)