avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vacantă cu bunicii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vacantă cu bunicii

Buna ziua! În ce conditii poate calatorii fiica mea de 9 ani împreună cu bunicii spre Israel?mentionez că are pasaport și nie spaniol.Eu și tatăl ei nu suntem casatoriti.Plecarea se face din Spania.Fata poarta numele de familie al tatălui ,respectiv al bunicilor cu care va călătorie.La ambasadă României în Spania au zis că nu are nevoie de nimic.Am tot întrebat la ambasade,la politia de frontieră în aeroport și au zis la fel: că poate călătorie fără probleme cu bunicii.Totuși pe site-ul politia de frontieră romanesc scrie că are nevoie de acordul parintilor ,iar insotitorul de cazier judiciar.Nu mai inteleg nimic,va rog frumos sa ma indrumati în a face cele necesare pentru că excursia fetitei noastre sa se realizeze.Va mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:59, 31 Martie 2018
Ce ati citit pe site-ul politiei de frontiera e valabil la iesirea din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate scoate un minor din românia fara procură dacă domiciliul stabil este în spania? Aynara Nasta Aynara Nasta Buna seara am si ieu o nelamurire,pe 2 febroarie vreau sa merg anapoi an spania si mi sa comunicat de la aeroport frontiera ca nu pot scoate minorul din tara ... (vezi toată discuția)
Intrare minor cetatean strain in romania - vizita la bunici liarliar liarliar Buna seara.Am o cunostinta care e rezident in Spania si are o fetita de opt ani,de cetatenie spaniola,tatal copilului fiind spaniol,iar mama de catatenie ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport copil pe nume diferite nebuna_mica2007 nebuna_mica2007 Am o fetita de cinci ani care sa nascut in Romania,tatal maltez nefiind prezent la nastere am declarat copilul pe numele meu.Dupa un process de paternitate ... (vezi toată discuția)