avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare masina avariata inainte de inmatriculare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare masina avariata inainte de inmatriculare

Buna ziua,

Am achizitionat din spatiul intracomunitr (fara TVA) un autoturism pe care, inainte de a il inmatricula, un angajat l a lovit foarte tare. Problema este ca autoturismul nu are are nici macar RARul facut, iar acesta este daun totala.
Intrebarea mea este, daca ma hotarasc sa vand epava, trebuie sa platesc intreg TVAul, la valoarea initiala (masina a costat 20000eur)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:31, 2 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa platiti TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul daunei r.c.a. mihaelacostescu mihaelacostescu Pe 1 noiembrie am facut un accident rutier, fara victime, dar care s-a produs din vina celuilalt sofer care a vrut sa intre in curte fara sa semnalizeze si ... (vezi toată discuția)
Dauna totala mercedes vito ContSters271159 ContSters271159 Buna ziua, as dori sa aflu daca suma de 3800 euro + epava(aprox 1000 euro) oferita ca despagubire pentru dauna totala la un Mercedes Vito , an fab 2000, ... (vezi toată discuția)
Plata daune autoturism avariat Tarana Tarana am dreptate intr-un incident cu un alt autoturism si reparatia depaseste valoarea lui la momentul incidentului.Daca vand autoturismul asa cum e fara sa-l repar ... (vezi toată discuția)