avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta legala gard viu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta legala gard viu

Buna ziua,
Am cumparat un teren care acum este gol, am vazut ca vecinul are o problema cu caprifoiul care creste pe gardul dintre el si celalalt vecin. Intrebarea mea este la ce distanta de hotar pot planta un gard viu ( tuia ) ca sa nu am probleme?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Înălțime gard în zona de terasare miked miked Bună ziua, Ce pot face pentru a obține mai multă intimitate, în privința unui gard construit pe o terasare (legală), dacă diferența de nivel intre ... (vezi toată discuția)
Înălțime gard viu între o casa si un bloc Ramonazoli82 Ramonazoli82 Buna ziua, în vecinătatea casei mele se construiește un bloc d+p+2+1r fara a fi înștiințata ( in locul blocului au fost 2 case care au fost daramate), ... (vezi toată discuția)
Distanta de plantare miluc miluc Buna ziua,am o gradina nu este inprejmuita cu gard si vreau sa plantez pomi fructiferi,vreau sa stiu la ce distanta de hotar se poat planta pomii,mentionez ... (vezi toată discuția)