avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Înălțime gard viu între o casa si un bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Înălțime gard viu între o casa si un bloc

Buna ziua, în vecinătatea casei mele se construiește un bloc d+p+2+1r fara a fi înștiințata ( in locul blocului au fost 2 case care au fost daramate), intrebarea mea este daca am voie să plantez în curtea mea un gard viu care sa ajunga la inaltimea fe 10 m? (Ex gard din bambus sau alte plante cataratoare)
Cel mai recent răspuns: Ramonazoli82 , utilizator 21:42, 20 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca terenul in dioscutie reprezinta domeniu public,nu este necesar sa vi se solicite acordul
Primaria detine competenta sa dispuna dupa propriul interes utilizarea domeniului public respectiv sa construiasca imobil de locuit in comun
Fiecare primarie dispune prin HCL inaltimea gardului viu,de regula 0,80-1,00 m
~ Conținut șters la cerere ~

ynocentta a scris:

Daca terenul in dioscutie reprezinta domeniu public,nu este necesar sa vi se solicite acordul
Primaria detine competenta sa dispuna dupa propriul interes utilizarea domeniului public respectiv sa construiasca imobil de locuit in comun
Fiecare primarie dispune prin HCL inaltimea gardului viu,de regula 0,80-1,00 m

Terenul pe care se construiește blocul aparține unei firme înființate în 2017 , (asa ca ma gandesc ca ar trebui sa mi se ceara acordul)

grosuanatolie a scris:

Da, puteti.
Spre exemplu tuia ajunge la 10 m si este gard viu.

Oare stiti unde găsesc tuia care sa ajunga la 10 m?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire grădină Julius_bb Julius_bb Buna. Am un apartament situat la parterul unui bloc p+2. Împreună cu apartamentul, am cumparat și grădina din lateralul blocului unde am și ieșire ... (vezi toată discuția)
Gard protectie in interiorul gardului viy Florintifui Florintifui Buna ziua, stau la bloc iar in spatele blocului este un spațiu verde împrejmuit de gard viu. Se poate monta un gard de protectie( plasa) de 60-100 cm ... (vezi toată discuția)