avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Actele pentru restituirea taxei auto la ANAF
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Actele pentru restituirea taxei auto la ANAF

Am depus si eu actele pentru restituirea taxei auto la ANAF si am fost respins ca nu am avut copie dupa talon si am avut copie numai dupa carte.Masina am vandut-o si nu mai am cum sa fac rost dupa talon.Mentionez am depus cererea copie dupa buletin,copie dupa carte si copie dovada chitantei de plata taxei auto.Dosarul a fost complet fara copie de talon si am fost respins de ANAF.Se poate face ceva in privinta asta sau nu mai pot recupara taxa?
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Catalin006 , utilizator 08:51, 2 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos de informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto 000mamatata000 000mamatata000 Buna ziua intrebarea noastra este cum putem sa recuparam taxa auto platita in anul 2008 dar masina am vandut-o in anul 2009 si vanzand masina nu am tinut copie ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare pepystef pepystef Pentru recuperare taxa am nevoie de copie talon inmatricularepe care nu-l mai am deoarece am vandut autovehiculul. Detin copie carte si copie chitanta . Cum ... (vezi toată discuția)