avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CONTESTATIE DECIZIE DE PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CONTESTATIE DECIZIE DE PENSIE

Buna ziua
Va rog daca ma puteti ajuta:
Am formulat contestatie la decizia de pensie si am primit raspuns de la Cada Judeteana de Pensii in sensul ca, contestatia este tardiva, ceea ce nu este adevarat. Am trimis contestatia in ultima zi.
Pot formula contestatie in instanta impotriva raspunsului primit de la Casa Judeteana de Pensii?
Va multumesc pentru ajutor si va doresc o zi minunata.
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2018
ni_leta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:37, 3 Aprilie 2018
Era vorba despre atacarea in instanta a unui raspuns si nu a unei decizii.

Offtopic
Haideti sa nu mai generalizam aspectele legate de functionarii publici, chiar daca am avut sau vom mai avea divergente cu acestia.
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Despre acest lucru am dat si eu de inteles Domnule Cornel Vasile.
Din moment ce Dvs ati postat despre CCC care are legatura cu decizia, dupa care utilizatorul a precizat ca nu este vorba de hotararea acesteia ci de tardivitatea contestatiei reclamata de funcţionarii publici, imi dadeam si eu seama ca nu trebuie sa repet acelaşi lucru.
Nu cred ca articolul 154 se refera la CCC, iar daca dau un sfat din necazurile pe care le-am avut din propria experienţa pentru a nu mai trece si altii prin ele nu cred ca fac ceva rau.
Cu multa stima.

Nu este vorba despre sfaturi , ci la referirile facute la modul general despre functionarii publici din Casele de Pensii.
Intr-adevar, padure fara uscaturi nu exista.

Offtopic
Dvs ati avut o problema cu Casa de Pensii Dambovita , eu va pot spune ca cei de acolo m-au ajutat foarte mult cand am avut o problema . (n.m., sunt nascut , crescut, scolit - generala plus liceul - in Targoviste).
Va mulţumesc pentru raspuns, apreciez acest gest si sunt incantat sa stiu ca sunteti de pe meleaguri dambovitene.
Asa cum au procedat cu Dvs, de ce nu procedeaza cu toata lumea la fel?
Daca se poarta cu unul bine si cu zece rau tot degeaba.
Pe de alta parte din problemele pe care le intalnim zilnie pe sait, despre nemultumirile pensionarilor fata de funcţionarii caselor de pensii, doar nu or veni toate din Dambovita.
Chiar mi-ar pare rau sa fie aceasta instituţie cea mai rau blamata.
De aceea generalizez.
Va inteleg si va mulţumesc la randu-mi pentru intelegere !
N-as intra in prea multe amanunte legat de aceasta problema, deoarece ne-am indeparta de la subiectul acestui topic, insa sunt functionari si functionari ,asa cum exista in toate institutiile publice, si de aceea consider ca nu trebuie generalizata problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta impotriva deciziei de pensie pentru limita de varsta AKM AKM Am primit decizia de pansionare pentru limita de varsta si am contestat-o la Casa de pensii...am primit raspuns dar nu sunt multumit de raspuns ,cresterea ... (vezi toată discuția)
Contestatie la decizie de pensie SimonescuC SimonescuC In termenul legal (30 de zile) de la comunicarea deciziei de pensie s-a depus si inregistrat pe 08.02.2013 la casa de pensii contestatie la aceasta decizie ... (vezi toată discuția)
Comisia centrala de contestatii nu a raspuns la contestatia mea impotriva deciziei de pensie cris_kiri cris_kiri Buna ziua! Ma numesc Cristina si va scriu in numele mamei mele. Anul trecut in luna ianuarie si-a depus dosarul in vederea pensionarii pentru limita de varsta ... (vezi toată discuția)