avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pierderea registrului unic de control
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pierderea registrului unic de control

S-a pierdut registrul unic de control de la punctul de lucru,fiind un document cu regim special trebuie declarat undeva?
Cum se face, se face un dosar de reconstituire si se cumpara altul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 09:56, 27 Octombrie 2009
Se declara pierdut la Monitorul Oficial si se cumpara altul. Nu stiu cum vei putea face reconstituirea. Poate pe baza proceselor verbale intocmite de organele de control. Nu-i ceva rau asta si probeaza bunele intentii, in sensul ca acel registru s-a pierdut pur si simplu.
Inteleg ca se poate si fara dosar de recontituire, dar in OUG 3512/08 se mentioneaza de acest dosar.Multumesc
3512/2008 se refera la doc financiar contabile ; RUC nu face parte din ele, are lege speciala si anume LEGE nr. 252 din 10 iunie 2003 privind registrul unic de control,Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 429 din data de 18 iunie 2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrui unic de control florymic florymic o asociatie sportiva non profit,neinregistrata la registrul comertului,ci doar la registrul sportiv,trebuie sa detina registru unic de control? Eu am gasit ... (vezi toată discuția)
Registru unic de control in gradinite beatrice3108 beatrice3108 Va rog sa-mi spuneti daca o gradinita de stat ,gradinita cu program prelungit,trebuie sa aiba in unitate registru unic de control si daca da,de unde se ... (vezi toată discuția)
Ruc - pfa kosminus kosminus sa va explic in cateva cuvinte : Am depus cere de radiere pfa, la orc, si acum trebuie sa merg la finante , cu toata documentatia. Mi-au si trimis ... (vezi toată discuția)