avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum aflu cine este proprietarul unui imobil
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum aflu cine este proprietarul unui imobil

... in conditiile in care cunosc doar adresa imobilului?
Mergeti la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara din zona unde imobilul este situat si faceti urmatoarele demersuri:

1. depuneti o cerere pentru a va fi comunicat numarul cadastral;
2. dupa ce ati primit numarul cadastral, depuneti o alta cerere pentru a afla cine este proprietarul imobilului,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu proprietarul unui imobil fara sa stiu nr.cadastral? andreea nitescu andreea nitescu Buna ziua, As dori sa stiu cum pot afla proprietarul unui imobil care banuiesc ca a fost vandut prin act de vanzare- cumparare fratelui meu,de catre parintii ... (vezi toată discuția)
Carte funciara vyoletta vyoletta La oficiul de cadastru si publicitate imobiliara este obligatoriu stiu nr. cadastral si nr. de carte funciara,atunci cand cer un extras de informare?mentionez ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca ma prezint la un notar, de pe raza de domiciliu ... DoruSt DoruSt Buna seara, daca ma prezint la un notar, de pe raza de domiciliu al tatalui meu decedat, se poate afla daca acesta a instrainat catre un tert, cota parte ... (vezi toată discuția)