avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum aflu proprietarul unui imobil fara sa stiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum aflu proprietarul unui imobil fara sa stiu nr.cadastral?

Buna ziua,
As dori sa stiu cum pot afla proprietarul unui imobil care banuiesc ca a fost vandut prin act de vanzare- cumparare fratelui meu,de catre parintii mei fara ca eu sa stiu,in conditiile in care nu cunosc numarul cadastral al imobilului pentru a cere un extras de informare?
Cel mai recent răspuns: ciprian01 , utilizator 18:59, 10 Februarie 2011
Mergeti la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara din raza teritoriala unde este inregistrat respectivul imobil si cereti un extras de informare, denumit si extras de carte funciara. In felul acesta puteti afla daca imobilul in cauza este grevat de sarcini, cine este prorpietarul la momentul actual.In primul rand verificati daca in extrasul de carte funciara este trecut dreptul de proprietatea si nu altceva.
buna ziua.
pentru a putea cere extras de informare aveti nevoie de nr cadastral, si nr de CF pe care nu le cunoasteti.
mergeti la OCPI faceti o cerere pentru identificarea cadastrala a imobilului, ulterior puteti scoate extras de informare.
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
ContSters97658, utilizator
cnf. ordonantei 39 trebuie sa ai calitatea de persoana autorizata ca sa poti introduce o cerere privind identificarea numarului topografic/cadastral si de carte funciara.
din fericire in bucuresti ofera aceasta informatie fara a avea calitatea sus amintita. in provincie, nu. am incercat eu la VL si BV....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar deltady deltady Buna ziua, am gasit cateva discutii legate de subiect, dar nu sunt lamurit. Se poate obtine un extras de carte funciara [b]colectiva [/b]pentru informare ... (vezi toată discuția)