avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit firma
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit firma

De ce imi cere banca semnatura sotiei la un imprumut pe firma? Mentionez ca sotia nu are nici o legatura cu firma.Firma e doar pe numele meu.E vorba de un imprumut pentru nevoi nenominalizate de la Banca T.,fara garantii si fara giranti pe o perioada de 5 ani. Raspunsul bancii a fost ca, sotia trebuie sa isi dea acordul ca in urma imprumutului nu este afectat bugetul familiei,voi ce ziceti? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2018
Paul D., utilizator

Alte discuții în legătură

Semnaturi false pe contractul de credit = anulare poprire pentru giranti? bogdanionescu bogdanionescu Buna ziua, Voi incerca concret sa imi descriu problema Administratorul unui SRL, sa il numim T, cu 80% actiuni 2 actionari cu cate 10% fiecare, sa ii numim ... (vezi toată discuția)
Credit nerambursat alex03 alex03 Buna ziua. Tatal meu a imprumutat acum cativa ani o suma de 18 000 RON de la o anumita banca din care a inapoiat doar 2 000 RON. De ceva timp incoace ... (vezi toată discuția)
Acordare credit vs. documente Nina1 Nina1 Buna seara, Ce documente sunt necesare la incheierea unui contract pentru nevoi personale nenominalizate? Cu stima (vezi toată discuția)