Buna ziua! Sunt asistent medical la o scoala profesionala speciala cu elevi diagnosticati cu tulburari de comportament, deficiente mintale. In urma noii grile de salarizare, am fost anuntate ca nu vom mai primi sporul de 15% acordat pt acest gen de scoli si ca nu aparem in program ca si cadre didactice auxiliare, nici ca asistenti medicali. Contabila unitatii ne-a sugerat sa ne interesam ce sporuri ar fi in sanatate deoarece e posibil sa fim trecute acolo si nu la invatamant. Unde sau cum putem rezolva aceasta problema?
Va multumesc! Vom incerca si prin sindicat desi, liderul nostru de sindicat nu prea se implica, e mai mult cu titulatura. Ne-am rugat de ea sa se intereseze si de concediu suplimentar pe care nu-l primisem de 2 -3 ani si abia anul trecut am reusit sa o convingem sa puna problema aceasta in CA. Vom vedea!
Decontare naveta
pesori
M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)