avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce sanse am sa recuperez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce sanse am sa recuperez ...

Buna ziua
Ce sanse am sa recuperez banii de la o asociatie pentru protectia animalelor la care am lucrat timp de 4 luni dar nu am fost platit decit 2 luni, in conditiile in care am cerut inca de la interviu sa fiu angajat cu contract de munca dar acest lucru nu s-a intimplat, desi unul din cei trei fondatori ai asociatiei care erau l-a interviu m-a asigurat ca dupa o luna de proba se vor face actele de angajare in mod legal.
Acum 2 dintre fondatorii asociatiei si-au schimbat numerele de telefon, iar cel de-al treilea nu-mi mai raspunde.
Mai am si obiecte personale lasate in masina cu care ne deplasam, pe care nu mi le-au restituit dupa ce m-au anuntat ca nu mai colaboram.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:29, 27 Octombrie 2009
Nu dezarmati atat de repede .
In baza probelor pe care ati mentionat ca le detineti si care sunt evident in favoarea dvs sesizati oficial ITM.
Nu este obligatoriu a se ajunge la instanta.
Exista posibilitatea ca persoanele care au beneficiat de serviciile dvs sa constientizeze obligatiile ce le revin fata de dvs .Daca ITM constata,consemneaza si obliga reprezentanti unitatii sa va achite integral sumele cu titlu de retributie este bine sa dati curs oricaror posibilitati de recuperare sume financiare care vi se cuvin legal pentru serviciile prestate.
Succes si insistati pentru a va putea recupera sumele financiare la care aveti drept legal.
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator
subcriu sfaturilor de mai sus. NU RENUNTATI, este dreptul dvs, a-ti muncit pt acei bani ... Nu lasati lucrurile asa, intrucat data viitoare poate se vor gandi mai bine si nu vor mai proceda la fel si cu alte persoane

si de ce nu ... #-o

puteti face o plangere la itm, apoi sa ii actionati in Tribunal. Este gratuit, fiind litigiu de munca nu se percep taxe de timbru si nu este neaparat nevoie sa angajati un avocat, intrucat puteti depune si singura probele la dosar

sunt sigura ca pana la urma veti reusi =D>

succes :P
Daca fiecare dintre noi cedam,unde am ajunge ! cu atat mai mult cu cat aveti dreptul sa fiti p[latit pentru munca dvs.
problema acum este ca saptamina viitoare plec in Anglia, dupa ce am fost anuntat aici ca numai colaboram am trimis citeva cv-uri, am dat un interviu telefonic si am gasit un loc de munca acolo
de aceea ma vad nevoit sa renunt
o sa depun totusi o sesizare la ITM, si as vrea sa stiu actiunea in justitie dupa cit timp o mai pot demara, ca in nici un caz nu as vrea sa las sarlatanii sa faca ce au facut in continuare, mai ales ca am aflat ca nu am fost eu primul medic veterinar inselat de ei in acest fel.
In situatia mentionata,respectiv parasire tara,conditionat de perioada stagiului in Anglia,actiunea in instanta,la acest moment v-ar ingreuna activitatea si probleme curente.
Succes in Anglia si sa aduceti in tara exemplare frumoase de Airedale Terrier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat predaruxandra predaruxandra Buna ziua! am incheiat un contract de mandat pe o perioada de 1 luna! am lucrat 9 zile dupa care i-am anuntat ca doresc incetarea contractului. ... (vezi toată discuția)
Obstrucționarea accesului în locuință. drago55 drago55 Dețin un apartament situat la etajul 4,al unui bloc de locuințe , închiriat unei familii, care are un câine bishon, Vecina de dedesubt, ma sună ... (vezi toată discuția)
Bună,o întrebare,am lucrat 4 ani la negru fara contract de ... Giorgia Cristea Giorgia Cristea Bună,o întrebare,am lucrat 4 ani la negru fara contract de muncă la magazin sătesc al soțului meu,8 ore pe zi de luni până sambata iar în fiecare ... (vezi toată discuția)