avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit profit

Dacă o societate comercială are la 31 decembrie un capital social mai mare de 45000 de lei si mai mult de doi angajati dar cifră de afaceri sub un milion de euro, Iar în anul 2017 a fost platitoare de impozit pe profit, trebuie să depună D700 pentru trecere la micro începând cu 1 ianuarie si ulterior cu 1 aprilie poate opta pentru trecerea din nou la impozitul pe profit?Sau ținând cont ca întrunește ambele condiții chiar de la 1 ianuarie poate rămâne la profit cu primul trimestru fără să mai treacă la micro?
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 13:24, 3 Aprilie 2018
Poate ramane cu impozit pe profit de la 01.01.2018 deoarece indeplineste conditiile de capital social si numar de salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firmă cu cifra de afaceri sub 1 milion de euro a trecut optional la impozit pe profit în aprilie 2018. poate trece la impozit la impozit pe microîntreprindere tot în cursul acestui an? stela chelner stela chelner Buna ziua O firma cu cifra de afaceri sub 1 milion de euro a trecut obtional la impozit pe profit in luna aprilie 2018. In cursul acestui an mai poate trece ... (vezi toată discuția)
O societate poate opta pentru impozit pe microintreprindere? irina pop irina pop O societate cu capital social mai mare de 45000 , CA mai mica de 1 milion de euro si 4 angajati e obligata sa ramana la impozit pe profit sau poate opta pentru ... (vezi toată discuția)
Un srl poate opta sa devina platitor de impozit pe profit? carmen.filimon@blumenfield.ro carmen.filimon@blumenfield.ro Buna ziua, Un SRL, cu cifra de afaceri pana in 1.000.000 euro in anul 2020 , dar cu capital social de 45.000 lei si mai mult de 2 salariati, poate opta sa ... (vezi toată discuția)