avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii spatiu comercial

Buna ziua! As dori sa infiintez o gelaterie in Bucuresti. Problema este ca oriunde am cautat pe internet (si aici includ si toate siteurile institutiilor gen ANSVSA, ITM, ONRC etc) nicaieri nu gasesc negru pe alb conditiile care trebuiesc indeplinite in mod clar. De exemplu , eu am dorit sa inchiriez un spatiu, dar agentul imobiliar m/a sfatuit sa nu o fac pana nu stiu clar ce conditii trebuiesc indeplinite de spatiul in care imi voi desfasura activitate. Si asta nu gasesc nicaieri sa imi zica clar ce conditii trebuie sa indeplineasca spatiul pentru asemenea activitate (cai acces, spatiu minim, guri aerisire etc.).
Un sfat m/ar ajuta enorm. Va rog mult sa incercati sa ma indrumati, sa imi spuneti clar unde trebuie sa merg si ce sa intreb.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lazaranca , utilizator 11:03, 5 Aprilie 2018
O solutie ar putea fi sa va interesati la ministerul culturii sau direct la o galerie de arta similara cu cea pe care doriti sa o deschideti.
Vedeti si HG nr. 1.420 din 4 decembrie 2003
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dacă înțeleg eu corect, dumneavoastră doriți să vindeți înghețată!..
Aspectele pe care trebuie să le aveți în vedere în amenajarea spațiului sunt similare cu cele pentru restaurant, bistro, cofetărie, etc, deoarece toate sunt activități de alimentație publică.

Bineînțeles, fiecare spațiu are specificul lui, așa că vă sfătuiesc să apelați la consultanță specializată!

Găsiți informații utile aici: [ link extern ]
[ JuristFirme.ro ]

Despre consultanța sanitară veterinară privind amenajarea spațiului puteți afla mai multe aici: [ link extern ]
[ JuristFirme.ro ]

Iar despre relaţia cu DSVSA Bucureşti puteţi afla mai multe aici: [ link extern ]
[ JuristFirme.ro ]

Mai găsiți informații utile chiar aici, în forum: www.avocatnet.ro/forum/discu...

Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
Primoris SRL, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Efectiv am citit galerie (n.r - de arta), motiv pentru care am dat raspunsul anterior. Nu am vrut sa creez vreo confuzie.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare gelaterie lazaranca lazaranca Buna ziua! As dori sa infiintez o gelaterie in Bucuresti. Problema este ca oriunde am cautat pe internet (si aici includ si toate siteurile institutiilor gen ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Import si modificarea retetei produsului alimentar Mango2011 Mango2011 Buna ziua, Imi pare rau daca raspunsul se afla deja in alt loc pe forum dar nu l-am gasit. As dori sa deschid un Restaurant tip FAST FOOD , pe langa ... (vezi toată discuția)