avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare gelaterie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare gelaterie

Buna ziua! As dori sa infiintez o gelaterie in Bucuresti. Problema este ca oriunde am cautat pe internet (si aici includ si toate siteurile institutiilor gen ANSVSA, ITM, ONRC etc) nicaieri nu gasesc negru pe alb conditiile care trebuiesc indeplinite in mod clar. De exemplu , eu am dorit sa inchiriez un spatiu, dar agentul imobiliar m/a sfatuit sa nu o fac pana nu stiu clar ce conditii trebuiesc indeplinite de spatiul in care imi voi desfasura activitate. Si asta nu gasesc nicaieri sa imi zica clar ce conditii trebuie sa indeplineasca spatiul pentru asemenea activitate (cai acces, spatiu minim, guri aerisire etc.).
Un sfat m/ar ajuta enorm. Va rog mult sa incercati sa ma indrumati, sa imi spuneti clar unde trebuie sa merg si ce sa intreb.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Conditii spatiu comercial lazaranca lazaranca Buna ziua! As dori sa infiintez o gelaterie in Bucuresti. Problema este ca oriunde am cautat pe internet (si aici includ si toate siteurile institutiilor gen ... (vezi toată discuția)
Chiosc/stand/butic spatiu public + autorizatie + cerinte constructie t_yahia t_yahia Buna ziua, as dori sa deschid pe spatiul public (daca inca se poate) sau in incinta unui MALL (spatiu comercial) un fel de CHIOSC / STAND / BUTIC in forma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)