avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA APARTAMENT
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA APARTAMENT

Buna seara. Va rog sa-mi spuneti si mie care este procedura legala sa opresti o executare silita. Mentionez ca am achzitionat un apartament cu franci elvetieni si nu am putut plati la timp ratele integral, adica: int-o luna am platit mai putin, intr-o luna mai mult. Cu toate acestea banca mi-a declarat creditul scadent si acum nu ma mai lasa sa platesc deloc. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 20:14, 3 Aprilie 2018
Oprirea executarii silite se poate dispune ca urmare a admiterii cererii avand ca obiect suspendarea executarii silite...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit neachitat balantamr balantamr Am facut un credit la Volksbank unde am girat cu apartamentul. Au aparut probleme, rate neachitate, etc, credit declarat scadent si dat spre executare silita. ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa renunt la apartament ipotecat ? halupacristina halupacristina Am facut un credit in franci elvetieni si ma intereseaza cum se procedeaza in situatia in care vreau sa renunt la apartament cu ipoteca pe el#-o. Creditul l-am ... (vezi toată discuția)
Executare vally16 vally16 Buna ziua ! Este vorba despre un credit ipotecar facut in franci elvetieni , avand in vedere cresterea francului nu am mai putut sa platesc integral suma , ... (vezi toată discuția)