avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nastere in Uk Indemnizatie in Ro
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nastere in Uk Indemnizatie in Ro

Buna ziua.As vrea sa stiu cum se procedeaza daca eu nasc in Uk si in Ro am carte de munca si vreau sa depun dosarul pentru indemnizatia crestere copil si alocatie copil.Cum fac certificatul de nastere(romanesc sau britanic si apoi il skimb) ?Unde?Cat dureaza?Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
IrinaVoicu1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 4 Aprilie 2018
Cetăţenii români aflaţi în Marea Britanie pot solicita înscrierea care îi priveşte în registrele de stare civilă româneşti la Secția consulară de la Londra, a certificatelor de naştere eliberate de autorităţile britanice, în cazul în care înregistrarea actului sau faptului de stare civilă a fost făcută în prealabil la autoritatea competentă britanică.
[ link extern ]

sau

Transcrierea certificatului de nastere emis in stainatate
[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie copil nascut in uk djpadrecito88 djpadrecito88 Buna seara ! Un copil nascut pe teritoriul Marii Britanii, din parinti romani, are cetatenie britanica ? (certificatul de nastere este britanic) Care ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, postnatal si indemnizatie crestere copil aneleena aneleena Buna ziua! Sunt insarcinata in 4 luni si lucrez in Romania de 8 ani in diverse locuri de munca. Intentionez ca imediat ce voi intra in concediul prenatal sa ... (vezi toată discuția)
Nasterea in strainatate c-c-adriana c-c-adriana Lucrez in Romania cu carte de munca de peste 2 ani,intrebarea mea este daca aleg sa nasc in strainatate intr-o tara a comunitati europene vom( eu si copilul) ... (vezi toată discuția)