avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Seria rca gresita
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Seria rca gresita

Buna ziua,

Am incheiat o polita de asigurare RCA astazi (valabila de luni) iar la final am observat ca seria de sasiu are ultima cifra gresita. Mentionez ca toate celelalte date ale masinii si ale mele (proprietarul) sunt trecuta correct.. Am sesizat aceasta greseala angajatului, si mi-a spus ca corectarea se poate face abia marti, din oricina zilelelor libere.

Intrebarea mea este daca este legal se circul cu masina, dat fiind faptul ca celelalte date ale masinii sunt trecuta corect cu exceptia unei cifre din serie.

Alte discuții în legătură

Greseala in rca peugen peugen Buna ziua, Am comandat online o polita RCA, am primit-o si am constatat ca mi s-a gresit numarul de inmatriculare < in loc de V aparea litera B >. Ce se ... (vezi toată discuția)
Amenda rca expirat dorel92 dorel92 Buna ziua! In urma cu cateva zile am fost tras pe dreapta de politie. Masina pe care o conduceam (masina de firma) avea asigurarea RCA expirata, eu nu aveam ... (vezi toată discuția)
Intrebare de nota 10 Nelu Tobol Nelu Tobol sofer fiind fara accidentin ultimii doi ani ,cum este posibil sa ajungi de la bonus 2 direct la malus 2 ?. In loc sa cumpar polita co b3(adica cu 15% ... (vezi toată discuția)