avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare Judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare Judecata

La cat timp dupa prezentarea cererii de redactare a hotararii se elibereaza Hotararea din moment ce nu a fost redactata in termen de mai mult de 60 de zile de la pronuntare?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:43, 12 Aprilie 2018
Buna ziua,
Nu este prevazut in legislatie un asemenea termen.
Puteti formula o cererea prin care solicitati urgentarea hotararii pt ca nu existta sancțiune pentru neredactare într-un termen scurt.
Termenul de redactare a hotararii este unul de recomndare,nu are sanctiune in caz de nerespectare.Adresati-va presedintelui instantei si CSM-Inspectia judiciara solicitand urgentarea redactarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Sentinta nemotivata de mai mult de 5 luni Cris1971 Cris1971 Buna ziua, ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care sentinta de marire pensie intretinere nu a fost motivata inca? Am trimis inscris in care am cerut respectuos ... (vezi toată discuția)
Sentinta finala Vlad2013 Vlad2013 Buna seara , S-a desfasurat un proces de succesiune , iar Judecatorul a dat o hotarare finala,care ar fi urmat sa fie scrisa si trimisa partilor . De ... (vezi toată discuția)