avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecare cu copilul din Spania in tara natala ( Romania)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecare cu copilul din Spania in tara natala ( Romania)

Buna seara! Ce se intampla daca un cuplu de romani necasatoriti , avand impreuna un minor, stabiliti in Spania.nu se mai inteleg iar mama vrea sa plece cu copilul acasa in Romania, dar tatal pe a carui nume este copilul , se va opune? Poate retine minorul acolo?? Va rog un raspuns ...
Cel mai recent răspuns: denisa25 , utilizator 06:36, 11 Aprilie 2018
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea provizoriu minor ContSters126924 ContSters126924 Acum 2 ani mi sa dat custodia copilului minor.Decizia a fost definitiva si irevocabila. Anul trecut tatal acestuia a deschis proces pentru incredintarea ... (vezi toată discuția)
Minor in strainatate-tatal plecat ContSters174925 ContSters174925 Cuplu necasatorit legitim, au un copil minor de 5 ani, copilul purtand numele tatalui. Se poate sa paraseasca copilul tara (in Bulgaria) doar impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)
Cum imi obtin copilul nascut in belgia? anouka89 anouka89 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mn cu niste orientari si demersuri juridice. Am locuit in Spania 10 ani si de 2 ani sunt in Belgia impreuna cu ... (vezi toată discuția)