avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La casa cu parter este interzis să ai geam semirotund
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La casa cu parter este interzis să ai geam semirotund

Buna conform unei hotărâri de consiliu local din o localitate nu se mai da autorizație de construcție dacă în plan sunt geamurile rotunde la fațada principală . Dacă cada nu are etaj se poate???? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat recent un apartament aflat intr-o vila. ... andreea04de andreea04de Buna ziua, Am cumparat recent un apartament aflat intr-o vila. Pe unul din peretii apartamentului am doua geamuri (existente in planul apartamentului), dar ... (vezi toată discuția)
Lnformatie reabilitare termica pe cont propriu andreeaene andreeaene Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele 3 probleme: 1.deoarece reabilitarea termica efectuata de Primarie nu se stie daca si cand se va face, ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism. cosminmarius88 cosminmarius88 Buna ziua! Am o nelamurire. Conform legii 50 pentru depunere de certificat de urbanism, la partea desenata as avea nevoie de un plan de situatie si plan de ... (vezi toată discuția)