avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dovada schimbare data nasterii in certificatul de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dovada schimbare data nasterii in certificatul de nastere

Buna ziua.
Am observat ca data nasterii mele este trecuta gresit in certificatul de nastere, mai exact este trecuta 12.luna.1975 in loc de 21.luna.1975 asa ca am fost la starea civila sa fac rectificarea. Cei de acolo mi-au spus ca fara dovada nu se poate face schimbarea. Problema mea este nu nu pot sa aduc dovada de la spitalul Brancoveanu (locul nasterii) pentru ca a fost demolat intre timp. Ce fel de dovada as putea aduce ? Exista si posibilitatea cu martori ? Ce ma sfatuiti ?
Mersi.
Cel mai recent răspuns: wideace , utilizator 12:47, 12 Aprilie 2018
Va adresati instantei de judecata si puteti folosi orice probe admise de legislatia in vigoare, inclusiv martori.
Este vorba de contencios administrativ ?
Avand in vedere ca nu solicit bani ci rectificare acte, taxa de timbru judiciar minima este tot de 20 RON ca si la procesele civile sau ma incadrez la alt tarif ?
Mersi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume de familie scris gresit ioanaDD ioanaDD buna ziua.Numele de familia al tatalui meu este cu A,iar al meu este cu I,au gresit o litera.In caz de o mostenire sau acte,ceva, poate fi vreo problema? (vezi toată discuția)
Suspendare permis - abuz politie - proces - abuz judecatori cristi_boy cristi_boy Buna ziua! Am descoperit din greseala acest site. Este minunat. Problema mea: 1. sunt din Galati, am permis de 12 ani, am plecat cu niste prieteni pana ... (vezi toată discuția)
Cand m-am nascut ?! :( CamyF CamyF Buna ziua Situatia e urmatoarea : pe certificatul de nastere la DATA NASTERII apare xx.09.1974 Iar nasterea trecuta in registrul starii civile la data de ... (vezi toată discuția)