avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anularea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anularea permisului

Bună ziua . Pe data de 31 ianuarie am fost oprit în trafic și în urma testului cu aparatul etilotest am fost depistat cu 0.45 în aerul expirat și 1.2 în sânge .
Am colaborat perfect lucru menționat de organele de poliție în procesul verbal și am ieșit perfect la examenul clinic . Am mers pe recunoaștere și pe procedura simplificată . Nu am nici un fel de antecedente . Procurorul a propus o amendă penală de 1500 lei .
În cazul acesta mi se anulează permisul de conducere ? Mulțumesc !
Da, vi se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.45% in aerul expirat si 3 la mie in sange! cum este posibil? ionutsunshine ionutsunshine la ora 16:30 am fost oprit de echipajul de politie...in urma testarii cu aparatul etilotest mi-a iesit 0.45% alcool pur in aerul expirat...iar in urma ... (vezi toată discuția)
0.66 in aerul expirat alini alini Buna ziua.In data de 28.08.2010 la ora 10:30 am fost oprit de catre un echipaj al politiei pt efectuarea unui asa zis \"control de rutina\" in urma caruia prin ... (vezi toată discuția)