Buna seara, as dori daca se poate sa ma indrumati catre un model de contestare pentru o amenda de rovinieta primita dupa ce am vazut autoturismul.
Am tot cautat pe net modele si singurul gasit e unul pentru amenzi multiple de rovinieta.
De asemenea v-as fi recunoscator daca mi-ati da si o litera de lege pentru contestarea amenzii pe care sa o aduc in discutie, pe langa actele doveditoare transcrierii masinii.
Orice actiune adresata instantei de judecata se motiveaza in fapt si in drept
In fapt ,detaliati succesunea de evenimente
In drept motivati actiunea dv prin aspectul ca dv nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului depistat ca a circulat pe drumul public fara rovinieta valabila
Gasiti pe site n modele plangere contraventionala rovinieta pe care urmeaza sa o personalizati
Succes !
Cam greu sa castigati deoarece instanta va gaseste aiurea vinovat considerand ca aveati obligatia sa declarati vanzarea la Serviciul Politiei Rutiere ....Adica scopul principal al contraventiei ca fapta sa fie facuta cu vinovatie este nesemnificativ. Daca nu ma insel Jcci a dat o decizie prin care lamureste ca vinovatia ii apartine noului cumparator in sarcina caruia trebuie plasata sanctiunea...