avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Adresa cu rata inflatiei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Adresa cu rata inflatiei

Buna ziua,
Daca un contract are clauza ca se modifica pretul cu rata inflatiei, adresa prin care informam clientul de modificarea pretului cu rata inflatiei trebuie sa poarte viza Control financiar preventiv propriu sau doar contractul si actul aditional poarta viza CFP?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ManailescuDaniela , utilizator 08:27, 13 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de marimea societatii, Daca este un SRL sau SA, daca este cu capital majoritar de stat sau nu, etc. In mod facil si normal daca un contract are clauza "se modifică pretul cu rata infatiei" inseamna ca in fiecare luna sau trimestru emiteti factura modificata cu rata inflatiei, fara nici o notificare sau alte "vize" de control.
Buna ziua, este vorba de o societate a primariei, SRL,cu capital de stat, care se autofinanteazaMultumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare spor cfp miha180611 miha180611 Buna ziua, Este obligatoriu acordarea sporului pentru controlul financiar preventiv? suntem un s.r.l. cu capital integral de stat, iar viza CFP o aplica ... (vezi toată discuția)
Subiect: evaluarea anuala angajati str8 str8 Subiect: Evaluarea anuala angajati Prin decizie interna semnata de conducerea societatii , in cursul anului 2013 am fost una din persoanele desemnate sa ... (vezi toată discuția)
impunerea acordarii vizei cfp plumblili plumblili Este legal ca angajatorul sa-mi impuna impotriva vointei mele sa accept acordarea dreptului de CFP ? Sunt ecomist , dar nu am activat niciodata in domeniul ... (vezi toată discuția)