ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Am achitat impozitul pentru anul in curs, la data de 15 ianuarie 2019.se prezuma ca aveti dreptul de utilizare in continuare loc parcare fara alte formalitati birocratice
 SASF 
	    	Utilizator

SASF 
	    	Utilizator	    

SASF, utilizator
 SASF, utilizator 	
			~ final discuție ~
 adelina_c	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
	                    adelina_c	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)

Locatarul de la bloc	                   

am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)
	                    Locatarul de la bloc	                   

am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)

Ocav	                   

Buna ziua. Am achiziționat un apartament in Bucuresti iar fostul proprietar deținea si parcare plătită totul in regula asta se intampla in 2017. Dupa ... (vezi toată discuția)
	                    Ocav	                   

Buna ziua. Am achiziționat un apartament in Bucuresti iar fostul proprietar deținea si parcare plătită totul in regula asta se intampla in 2017. Dupa ... (vezi toată discuția)