avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit la vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit la vanzare

am incercat sa vand un imobil prin contract de vanzare facut la notar, am primit 10 la suta din valoarea tranzactiei ,dar eu am platit la notar impozitul la vanzare datorat statului la valoarea integrala a contractului.(valoarea este mai mare de 450000lei) .Cum pot recupera impozitul, in conditiile in care cumparatorul a renuntat la tranzactie ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:39, 14 Aprilie 2018
Mergeti tot la notarul la care ati incheiat contractul de vanzare cumparare si care v-a declarat si platit la stat acel impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ce acte sunt necesare la vanzarea unui apartament si care sunt costurile? MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua As dori sa-mi vand apartamentul si as vrea sa stiu exact ec acte sunt necesare. Mai mult, v-as tuga sa-mi spuneti daca actele de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu datorii doublemit doublemit Buna ziua! Am un apartament in proprietate si vreau sa-l vand. Am acumulat, in timp, datorii la intretinere si la finante.Mentionez ca exista intabulare in ... (vezi toată discuția)
Valoarea actelor notariale DianaLL DianaLL Buna ziua ! Aveti idee unde as putea gasi pe net grilele de evaluare a imobilelor? Zilele astea vreau sa fac acte de vanzare-cumparare a casei parintilor ... (vezi toată discuția)