Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Rugaminte pentru lamurirea aplicabilitatii HG ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Rugaminte pentru lamurirea aplicabilitatii HG 841/23.10.1995

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema:
Hotararea de Guvern 841/23.10.1995 se aplica si la bunurile fara miscare (adica sunt noi dar nefolosite si declasate). Rog sa argumentati de ce nu sau de ce da.
Va multumesc anticipat.
e-mail: alvit_business@yahoo.ro

Alte discuții în legătură

Curiozitate sergiu2011 sergiu2011 Buna ziua,imi spuneti va rog care dintre urmatoarele e-mail-uri e cea corecta:nickname@yahoo.com sau nickname@yahoo.ro?Multumesc. (vezi toată discuția)
Proces verbal de calamitate vasilicaburnaz vasilicaburnaz varog sa ma lamuriti in urmatoarea problema Am un srl si in urma ploilor abundente magazinul mi-a fost inundat deteriorindu-mi si provocindu-mi multe pagube ... (vezi toată discuția)
Cum se caseaza obiecte de inventar cmi Amitrica Amitrica Buna ziua, Ma intereseaza cum procedez ca sa casez obiecte de inventar din cadrul unui cabinet de medicina de familie (imprimanta, monitor etc) (vezi toată discuția)