avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... timp de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

timp de lucru

Buna ziua,
in cazul in care angajatorul si angajatul convin sa lucreze, cand doreste angajatul de la el de acasa, dar nu doresc incheierea unui contract de telemunca, cum va arata pontajul?
Nu se stie cand angajatul va dori sa lucreze de acasa, astfel incat sa zica la inceput de saptamana, in plus cand doreste sa vina la serviciu doreste sa lucreze pe timp flexibil.
Este suficient sa se treaca in contract ca se lucreaza pe timp flexibil si sa anunte de pe o zi pe alta ca angajatul va lucra maine de acasa? Daca da, in aceste zile cum se va ponta? Ce caracter ar trebui sa poarte aceste zile in care angajatul lucreaza de acasa? Adica cat de des va avea voie sa uzeze de aceasta situatie?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 16 Aprilie 2018
Munca la domiciliu are un alt regim juridic ... ceea ce se doreste este greu de realizat .
Nu se doreste nici munca la domiciliu... se doreste munca la birou, cu optiune de a lucra de acasa, cand ii cade bine angajatului.......ufff
Nu este munca la birou, daca are optiunea de a lucra de acasa ... ori una ori alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca - specificarea perioadei si/sau zilelor andrei/ andrei/ Din legea nr. 81/2018: (2) În cazul activității de telemuncă, contractul individual de muncă conține, în afara elementelor prevăzute la art. 17 alin. ... (vezi toată discuția)
Contract telemunca TiberiuT TiberiuT Buna ziua, Mi se pare ca articolele de mai jos dintr-un contract individual de telemunca se contrazic. Saptamana noastra de lucru este de 5 zile si practic ... (vezi toată discuția)
Act aditional telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, In actul aditional de telemunca trebuie specificat undeva zilele sau intervalul orar cand vine angajatul la birou? Sau este de ajuns sa trec doar ... (vezi toată discuția)