avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare geamuri cu tamplarie PVC pe casa scarii fara a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare geamuri cu tamplarie PVC pe casa scarii fara a imi da acordul.

Buna seara.
As dori sa-mi spuneti daca Presedintele asociatiei de proprietari are dreptul de a decide montarea geamurilor cu tamplarie PVC (probabil si usa la intrare) pe casa scarii in blocul unde locuiesc, fara a fi intrebat, fara a sti ceva in acest sens. Probabil mai tarziu mi se va impune pe lista cheltuielilor sa suport toate aceste costuri.
Geamurile actuale sunt aceleasi de cand a fost construit blocul, nu sunt in cea mai buna forma, dar nici nu necesita o imediata schimbare. In plus, nu sunt genul care se opune imbunatatirilor, insa nu tolerez aceste masuri comuniste (este o metoda practicata de presedintele asociatiei) si as dori sa stiu ce pot face daca mi se va impune ulterior sa suport costurile inlocuirii geamurilor si a usii de la intrare, fara acordul meu. Va multumesc mult pentru orice sfat ajutator.
Cu stima,

Adrian.
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
AdrianZet, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:23, 19 Aprilie 2018
Realitatea demonstreaza ca exista multi proprietari care o data alesi in functia de presedinte de asociatie uitaca nu s-au nascut si nu vor muri cu lauri de reprezentant legal al asociatiei de proprietari ,care inteleg sa exercite in mod discretional responsabilitatea functiei
Atat timp cat s-a dovedit ca un proprietar s-a racordat ilegat la reteaua de apa curenta ,era temeinic si legal sa se faca sesizari -inclusiv catre autoritati astfel incat diferenta de consum utilitati sa fie recuperata strict de la cei care au facut modificarea neautorizata
Daca exista probe rezonabile care demonstreaza ca presedintele de asociatie nu a respectat dispozitiile in vigoare a exercitat atributiile in mod discretional in favoarea unei minoritati si defavoarea majoritatii,ar fi trebuit ca toate aceste incalcari ale dispozitiilor in vigoare sa fie facute cunoscute tuturor proprietarilor si autoritatilor astfel incat in final sa fie demis presedintele respectiv si ales alta persoana responsabila
Referitor la creare locuri parcare prin taiere arbori de pe domeniul public se putea sesiza oficial serviciul specializat din primarie care ar fi aplicat sanctiune pecuniara si ar fi dispus masura dezafectarii si readucerii spatiului la forma anterioara interventiei neautorizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! suntem o asociatie care este formata din doua scari ... rududoo rududoo Buna seara! Suntem o asociatie care este formata din doua scari de bloc, ambele scari avand utilitatile separat. Asociatia a fost constituita in anul 1999 si ... (vezi toată discuția)
Diferente pret apa rece teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta . - Reacţia reprezentanţilor societăţii vine după ce, în repetate rânduri, mai mulţi ... (vezi toată discuția)
Achitarea pierderilor de apa iricon iricon Buna ziua, Dati-mi un sfat cu privire la achitarea pierderilor de apă de la întretinere. Suntem cinci persoane şi consumăm în fiecare lună între 10 ... (vezi toată discuția)