avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata reviziei coloanei comune de gaze naturale.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata reviziei coloanei comune de gaze naturale.

Buna ziua. Am aflat cu stupoare de la administratia blocului in care locuiesc ca sunt obligat la plata reviziei coloanei de gaze de catre o firma acreditata Distrigaz, din cauza unui incident in apartamentul personal, in care electrovalva senzorului de gaze s-a activat si a blocat alimentarea cu gaze. Cum se poate ataca aceasta decizie a administratorului, de vreme ce incidentul s-a produs in apartamentul personal, si nu pe coloana comuna de gaze? O echipa Distrigaz a venit si a sigilat valva de alimentare cu gaze a intregului bloc.
Cel mai recent răspuns: RolEd2018 , utilizator 16:10, 17 Aprilie 2018
Acel ap. are bransament separat?
Daca nu are bransament separat, atunci este normal sa opreasca gazul in tot blocul, revizia trebuie platita de toti.
Asa se intampla cand postati un topic si noi cei de pe forum trebuie sa "tragem" de dvs, sa punem tot felul de intrebari suplimentare, asa cum vedeti mai sus...
Puneti intrebarea, dar dati si situatia reala de la fata locului, ca altfel, ne puneti in situatia de a va da raspunsuri total eronate.
In alta ordine de idei, nu trebuie sa aflati cu stupoare o anumita decizie a conducerii asociatiei dvs. Probabil ca s-a discutat in prealabil si s-a luat o anumita masura, comunicata tuturor proprietarilor, printre care si dvs.
Pe de alta parte, acea electrovalva, taman acest rol are: sa blocheze alimentarea cu gaze a consumatorilor dvs. Eliminati cauzele care au dus la anclansarea electrovalvei si cineva, cu niste minime cunostinte, putea pune electrovalva in pozitie de asteptare. Ce are electrovalva dvs. cu coloana principala? Sunt lucruri pe care dvs. le cunoasteti, dar noi nu...
Buna ziua. Nu are bransament separat apartamentul, si la fel am crezut si eu, ca revizia trebuie platita de toti proprietarii, dar din pacate nu se doreste acest lucru.
Aceasta este situatia reala, asa cum v-am prezentat-o la inceputul discutiei. Decizia mi-a fost comunicata doar mie, iar cauzele blocarii valvei au fost pene de curent in zona. Din cauza blocarii valvei din apartament, reprezentatul Distrigaz a decis (desi nu au fost scurgeri pe coloana) sa inchida toata coloana, iar firma care a montat senzorii de gaze, sa vina sa faca o noua inspectie pe toata coloana contra cost, platita doar de mine, pentru a se face deblocarea coloanei de gaze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am instalație de gaz separată de a vecinilor, dar instalația lor îmi tranzitează bucătăria sunt obligat să-mi montez un al doilea detector? somnu somnu Buna ziua, Locuiesc la bloc si am o instalatie separata de gaz fata de acesta. Pe instalatia mea am montat senzor de gaz si electrovalva in apartament si ... (vezi toată discuția)
Verificare gaze / senzori si electrovalva mihaela_2013 mihaela_2013 Buna seara, Ma confrunt cu o problema la nivel de asociatie de prorietari. Verificarea la conducta de gaze trebuie facuta dar trebuie sa existe senzori si ... (vezi toată discuția)
Care este deosebirea dintre montarea senzorilor la gaze si montarea ... nea caisa nea caisa care este deosebirea dintre montarea senzorilor la gaze si montarea cu electrovalva? (vezi toată discuția)