avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe conturi și executare silită după 10 ani
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe conturi și executare silită după 10 ani

Buna ziua, in urma cu 10 ani, împins de visul de a lucra pe cont propriu și de a avea propria afacere, am preluat o firma de la cineva. Era vorba de un mic bar la noi in sat. După ce am semnat actele de preluare a firmei, am aflat de datoriile uriașe ale acesteia. Având doar 21 de ani și necunoscând deloc legea, m-am panicat și am închis micul bar rămânând cu paguba, banii investiți in preluarea firmei, fără alte demersuri. Azi, după 10 ani, ma trezesc cu o scrisoare de la ANAF care ma înștiințează ca mi s-a pus poprire pe conturi și urmează a fi executat silit pentru suma de 60468 RON. Ce as putea face? Nu am de unde plăti o asemenea suma.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai2886 , utilizator 08:18, 19 Aprilie 2018
Multumesc, e foarte util ce mi-ați comunicat acum. Din fericire eu nu mai locuiesc in țara, și nu am nici un bun pe numele meu in țara, deci nu am avut nici o tangenta cu ANAFUL, nici o plata făcută către ei. Aștept sa văd ce se întâmplă, îmi e teama ca se va lungi mult și bine toată chestia asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. singura ... stanvasilesv stanvasilesv M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. Singura informatie din SMS e numele executorului. Acesta nu mi-a spus decat ca ar fi o factura ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii asociatia de proprietari andreicsm andreicsm Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am datorii la asociatia de proprietari incepand cu luna septembrie 2013 (ultima intretinere achitata a fost ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie ATC ATC Va rog sa ma lamuriti in privinta unui termen de prescriptie. In urma unei hotarari judecatoresti am fost obligat sa platesc catre ANAF suma de 100.000 ron. ... (vezi toată discuția)