avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CURSURI FORMARE PROFESIONALE - TAXA INSCRIERE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CURSURI FORMARE PROFESIONALE - TAXA INSCRIERE -DECONTARE

Buna ziua!
Va rog frumos, daca se poate, spuneti-mi care sunt articolele de lege care reglementeaza decontarea taxei de inscriere la cursurile de perfectionare a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iuli_coada05 , utilizator 11:40, 25 Mai 2021
Legea 1/2011
art.104
.....
(2) Finanțarea de bază se asigură din bugetul de stat, din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată, prin bugetele locale, pentru următoarele articole de cheltuieli, în funcție de care se calculează costul standard per elev/preșcolar:
a) cheltuieli cu salariile, sporurile, indemnizațiile și alte drepturi salariale în bani, stabilite prin lege, precum și contribuțiile aferente acestora;
b) cheltuieli cu pregătirea profesională;
....

Vedeti si aceste discutii
[ link extern ]
art precizat nu evidentiaza obligativitatea decontarii, ci prevede sursa din care se pot deconta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare taxa curs de formare profesionala tt71 tt71 Sunt profesor consilier scolar. Va rog sa imi spuneti in care lege sau ordin de ministru scrie ca se deconteaza cursurile de formare profesionala si daca sunt ... (vezi toată discuția)
Hg 1618/2009 ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Standardul de cost/elev in invatamantul preuniversitar de stat se refera la toate cheltuielile de intretinere si functionare a scolii+salariile cadrelor ... (vezi toată discuția)
Naveta cadrelor didactice mariamocanu mariamocanu cine deconteaza naveta cadrelor didactice ,daca finantarea unitatii noastre de invatamant este finantata cf.art 104 din legea 1/2011 a mects (vezi toată discuția)