Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

tt71 
	    	Utilizator

tt71 
	    	Utilizator	    

tt71, utilizator
 tt71, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 mARA_Mara	                   

Buna ziua!
Va rog frumos, daca se poate, spuneti-mi care sunt articolele de lege care reglementeaza decontarea taxei de inscriere la cursurile de ... (vezi toată discuția)
	                    mARA_Mara	                   

Buna ziua!
Va rog frumos, daca se poate, spuneti-mi care sunt articolele de lege care reglementeaza decontarea taxei de inscriere la cursurile de ... (vezi toată discuția)

gabriel1974	                   

Unele scoli percep taxa pentru eliberarea unor documente scolare(adeverinte,foi matricole,diplome de studii,etc) as dori sa stiu care este baza legala in urma ... (vezi toată discuția)
	                    gabriel1974	                   

Unele scoli percep taxa pentru eliberarea unor documente scolare(adeverinte,foi matricole,diplome de studii,etc) as dori sa stiu care este baza legala in urma ... (vezi toată discuția)

mariamocanu	                   

cine deconteaza naveta cadrelor didactice ,daca finantarea unitatii noastre de invatamant este finantata cf.art 104 din legea 1/2011 a mects (vezi toată discuția)
	                    mariamocanu	                   

cine deconteaza naveta cadrelor didactice ,daca finantarea unitatii noastre de invatamant este finantata cf.art 104 din legea 1/2011 a mects (vezi toată discuția)