avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua!
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua!

Am o intrebare pentru dumneavoastra, am de executat pedeapsa de un (1)an cu executare pentru un geam spart, problema este ca eu cu sotia am trimis bani unui avocat din Timisoara, respectiv toate daunele materiale si juridice, ca sa plateasca, noi suntem in Germania, si am aflat ca trebuie sa am minimum 3 ani de pedeapsa pentru ca nemtii sa ma extradeze,voi executa aici pedeapsa(Germania)?
Mentionez ca am trimis toate actele la avocat, certificat de nastere al copilului precum ca avem un copil minor, adresa din germania, toti banii, contract de munca.. Dar ceva necurat este la mijloc daca am primit un(1) an cu executare pentru un geam spart, cu toate daunele platite(speram)
Va multumesc frumos, asteptam un raspuns, o zi frumoasa.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
David alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Costa86 , utilizator 15:56, 10 August 2025
Buna ziua,din cate stiu chiar daca ai platit daunele ramane fapta. Si poti face pedeapsa in Germania daca ai casa acolo si acte de germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de executare termen bianca12 bianca12 As vrea sa stiu in cate zile(maxim) de la pronuntarea unei decizii definitive se pune in aplicare mandatul de executare a unei pedepse cu inchisoare. (vezi toată discuția)
Prescriere dum dum as vrea sa stiu cind se prescrie o pedeapsa de 6 luni de inchisoare, data in 2005 pt. slutire. Mentionez ca s-a emis si un mandat europen de arestare. (vezi toată discuția)
Cand o condamnare ramane definitiva? portospirate portospirate Pe data de 7.04.2004 am fost condamnat la 4 ani cu executare in lipsa. Nu a fost facut nici un recurs. Din studierea dosarului, am descoperit ca pe data de ... (vezi toată discuția)