avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare ASIGKPFRCLAS**0
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare ASIGKPFRCLAS**0

BRD imi incaseaza din contul curent ASIGKPFRCLAS**0 in suma de 26.44 lei.
Nu cunosc ce inseamna acesta "asigurare".
Cel mai recent răspuns: Daniela_Str , utilizator 09:01, 15 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, am contactat telefonic un operator BRD si mi-a transmis ca este vb de asigurarea Confort Mobile Plus, 27.19 lei, este o asigurare facultativă atașată cardurilor de debit BRD, protecția echipamentului electronic mobil. ASIGURARE PE CARE NU AM SOLICITAT-O SI NU AM SEMNAT NIMIC CU BANCA IN ACEST SENS. AM REALIZAT O SESIZARE SI ASTEPT SA FIU CONTACTATA.
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
Daniela_Str, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asigurare Dmitrii Dmitrii Buna ziua am poate o intreare simpla dar pe care eu nu o pot intelege si ma veti putea ajuta.puteti sami spuneti ce inseamna aceasta ASIGKPFRCLAS**0 care ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii nefurnizate, hartuire firme recuperare creante ana_mirea ana_mirea Buna ziua, Sperand sa nu va plictisesc cu povestea mea apelez la Dvs., cerand un sfat in urmatoarea problema: In 2008 ca PFA am incheiat cu un operator de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe salariu dmion dmion Buna ziua. Am o executare silita,prin instanta judecatoreasca,pe salariu. As vrea obtin un card de debit preplatit (prepaid). Daca il obtin mi se poate bloca ... (vezi toată discuția)