avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legal, portile unui garaj trebuie sa se deschida in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legal, portile unui garaj trebuie sa se deschida in interior, sau se pot deschide si in exterior, pe trotuar

Am un garaj, intr-un cartier de blocuri si acum urmeaza sa se reasfalteze zona din fata acestuia.Pot fi obligata prin lege sa imi modific deschiderea usilor in interior, in situatia in care acum, usile se deschid in exteriorul sau.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:42, 19 Aprilie 2018
Daca prin sistemul de deschidere actual ingreunati restrictionati utilizarea drumului public puteti fi obligata sa modificati deschiderea usilor de acces
Deschiderea portilor tine de normele PSI si se considera in sensul de evacuare a persoanelor spre cai de acces sigure, in caz de necesitate.
In cazul garajului dvs. deschiderea usilor poate fi numai spre exterior daca nu aveti o scara de acces interioara, frecventabila, care coboara de la parter in garaj.
Pentru iesirea din garaj in drumul public va fi necesara semnalizarea/ dirijarea soferului de catre o persoana, din exteriorul masinii/ a garajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege sens de deschidere uși apartament Gelu222 Gelu222 Bună seara, Care este articolul de lege, care reglementează sensul de deschidere a ușilor de intrare/ieșire in/din apartament ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Schita de evacuare in caz de incendiu Gerge Ghita Gerge Ghita Schita de evacuare in caz de incendiu,PSI,Planuri,schite de salvare, - Schita de evacuare in caz de incendiu PSI si plan de evacuare in caz de ... (vezi toată discuția)