avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Delapidare, proces penal. Pot obține amânarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Delapidare, proces penal. Pot obține amânarea aplicării pedepsei dacă am achitat prejudiciul la termenul dat de judecător?

Astazi am incheiat procesul pentru delapidare. Am achitat tot prejudiciul la termenul dat de judecator ! Si avocatul meu si avocatul partii civile au sustinut sa se tina cont de faptul ca am achitat tot la termen si sa se dea amanare . Este posibil ?? Inca nu am primit hotararea judecătorească
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Nu stim daca persoana are calitate de functionar public. Sa presupunem ca instanta a aplicat atr. 308 Cod penal si a redus limitele pedepsei cu o treime.
Daca este vorba de varianta atenuanta (art. 295 din Codul penal raportat la art. 308 alin. (2) din Codul penal) ar fi posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan cosminasirb cosminasirb Pt o alcolemie de 0.58 in aerul expirat care sunt riscurile?amenda,suspendare permis,anulare permis,inchisoare...? (vezi toată discuția)
Alcool la volan adrianBente adrianBente o posibila sentinta in cazul unui imens 2.02 la mie ,fara alte probleme cu legea inainte ? (vezi toată discuția)
Alcoolemie Drosu Adriana Drosu Adriana Ce se poate întâmpla dacă m-a prins la volan cu 0.72 in aerul expirat ? (vezi toată discuția)