avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Formulare contestatie. Sanse de castig ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Formulare contestatie. Sanse de castig ?

Voi incerca sa fiu scurt. In data de 15.04.2018 am fost sanctionat cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile deoarece am fost inregistrat de aparatul radar circuland cu viteza de 131 km/h in cadrul localitatii Marasesti Mausoleul eroilor).Am fost oprit 20 de km mai departe in cadrul altei localitati, de catre un alt echipaj. In pv scrie ca am fost depistat in jurul orei 16:45 circuland cu viteza de 131 km/h, cu 71 km peste limita admisa, limita admisa este de 50 km/h si nu de 60 dupa cum reiese din calculele agentului. Dupa cum spuneam pv-ul a fost incheiat la ora 17:00, 15 minute mai tarziu, la o diferenta de 20 de km, daca realizam un calcul simplu, reiese ca m-am deplasat cu 80km/h daca am reusit sa fac 20 km in 15 minute,nu 131km/h. Agentul constatator este altul decat operatorul radar de pe masina neinscriptionata, m-a amendat cu 10 puncte de amenda, 1450 lei, dar la calculul platii amenzii in 48 de ore a trecut 654, 5 suma eronata, aceasta fiind de 725 lei. Cand mi-a adus procesul verbal acesta a completat in avans rubrica alte mentiuni cu formularea "nu sunt" pe motiv ca se grabeste si sa semnez repede.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:05, 19 Aprilie 2018
Puteti sa formulati contestatie pt a tergiversa plata amenzii si aplicarea sanctiunii dispuse.Nu va incalzeste cu nimic daca va spunem ca aveti sanse sau nu,solutiile instantelor sunt greu de prevazut,lucruri f clare sunt respinse ,actiuni care par fara sorti de izbanda se castiga etc.Sansele depind si de felul in care va formulati contestatia,adm probe angajati sau nu av .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reținere permis radar neinscriptionat Bebe199 Bebe199 Azi dimineață in raza unei comune conduceam auto categ b, aflându-ma in spatele unui logan care circula cu o viteză regulamentara m-am înscris în ... (vezi toată discuția)
Reținere permis radar neinscriptionat Bebe199 Bebe199 Azi dimineață in raza unei comune conduceam auto categ b, aflându-ma in spatele unui logan care circula cu o viteză regulamentara m-am înscris în ... (vezi toată discuția)
Proces verbal completat gresit adrianvalentin77 adrianvalentin77 buna ziua, in data de 06.04 am fost surprins de aparatul radar avand o viteza de 93 km/h in localitate , fapt pt care am fost amendat cu 10 puncte de amenda. ... (vezi toată discuția)