Ce se poate întîmplă cu un copil de 16 ani dacă a furat din supermarket guma de mestecat sprei carioci cam 130 de lei prejudiul a fost recuperat de către cei de paza Menționez va e prima data cînd face asta și cei de la poliție au anchetato fără sa fiu de fata sau sa îmi arate ce a scris in declarație plus ca nu ia dat ei sa scrie cu mina ei deși eu eram cu ia nu ma lăsat sa stau cu ia sunt ff îngrijorată nu știu ce se poate întîmplă cu copilul meu și dacă e cazul sa consult un avocat ca cei de la poliție nu au vrut sa îmi spună nimic a zis ceva de continuarea dorarului( a zis fă-i continuare ) nu știu ce înseamnă asta va rog sa ma ajutați cu un sfat sa știu ce am de făcut nu am mai avut experiențe de genul asta as face rău dacă as merge cu un avocat sa verifice ce au scris in dosar sau sa aștept pe ia a pus-o doar sa semneze și atît ei poate sa scrie ori ce nu am de unde sa știu ia luat amprente și ia făcut poze la ce ma pot aștepta aștept un răspuns un sfat Mulțumesc .
Știe cineva ce înseamnă comtiuarea dosarului asa a spus polițistul nervos citez : fă-i continuare ce înseamnă asta e posibil sa adauge ceva la dosar sau sa schimbe declarația .? Va rog sa îmi Spune-ți dacă era aveau obligația sa îmi arate declarația copilului și tot ce a scris in in dosar sa îmi aducă la cunoștința sau pur și simplu sa îmi arate ce a scris avînd in vedere ca e minora și poate fi intimidata sau forțată sa spună și ce nu a făcut .nu mi-a cerut nr. De tel mie ca părinte la luat pe al copilului .Mulțumesc
Declaratie politie
crdi
Buna ziua,
Tatal meu lucreaza la o fabrica si cu ceva timp in urma s-a furat ceva din fabrica.
Fapta s-a intamplat seara cand erau ff putin lucratori in ... (vezi toată discuția)