Victor Brosser 
	    	Alte profesii

Victor Brosser 
	    	Alte profesii	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

L nr 230/2007
Articolul 45
(4) Asociatia de proprietari poate deschide unul sau mai multe conturi la oricare unitate bancara, in conditiile legii.
 nicu1iancu 
	    	Utilizator

nicu1iancu 
	    	Utilizator	    

nicu1iancu, utilizator
 nicu1iancu, utilizator 	
			 nicu1iancu 
	    	Utilizator

nicu1iancu 
	    	Utilizator	    

doru barbu	                   

Asociatia de locatari are cont curent in BCR.Plata facturilor RADET se face prin BCR si numai prin BCR( pe factura scrie contul asociatiei la BCR).Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    doru barbu	                   

Asociatia de locatari are cont curent in BCR.Plata facturilor RADET se face prin BCR si numai prin BCR( pe factura scrie contul asociatiei la BCR).Ce trebuie ... (vezi toată discuția)

latka	                   

Care sunt cheltuielile legate de contul bancar al unei asociatii ( in principiu m-ar interesa in mod specific la CEC Bank) si cum imparte cheltuielile pe ... (vezi toată discuția)
	                    latka	                   

Care sunt cheltuielile legate de contul bancar al unei asociatii ( in principiu m-ar interesa in mod specific la CEC Bank) si cum imparte cheltuielile pe ... (vezi toată discuția)

w_v_w_v	                   

As dori sa stiu ce banci folositi pentru conturile asociatiilor dv.
Daca pana acum ma laudam cu banca mea Raiff  acum au introdus un nou comision la incasare ... (vezi toată discuția)
	                    w_v_w_v	                   

As dori sa stiu ce banci folositi pentru conturile asociatiilor dv.
Daca pana acum ma laudam cu banca mea Raiff  acum au introdus un nou comision la incasare ... (vezi toată discuția)