avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitantier cu file lipsa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitantier cu file lipsa

Am cumparat un carnet de chitantier si cand l-am completat cu serie si numar, la final, am constatat ca lipsesc 3 file. (numerotarea trebuia sa fie de la 1-50, dar s-a terminat la 46). Cred ca a fost o eroare de tiparire. In acest caz ce trebuie facut (proces verbal....catre cine?). Urmatorul carnet care va avea aceeasi serie se va incepe cu numarul 47?
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cerveza123 , utilizator 19:02, 20 Aprilie 2018
Da, se va incepe cu numarul 47.
Si catre contabilitate fac un proces verbal prin care le aduc la cunostinta ca sunt file lipsa? Altfel la un control cum se justifica acest carnet numerotat de la 1-46? Normal este de la 1-50. Nu vreau sa fiu raspunzatoare de filele lipsa, nefiind vina mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitante pfa - numerotare rebecagroza rebecagroza am urmatorarea situatie: chitantier neinseriat cu 50 file chitante pe 20111-48,raman 2 file cum se face numeroarea mai departe?se incepe cu 1/2012? va ... (vezi toată discuția)
Chitante fara serie si numar andreea.voicu andreea.voicu Buna ziua! Asociatia de proprietari din care fac parte s-a infiintat la inceputul acestui an si primele 2 chitante emise pentru plata intretinerii nu au serie ... (vezi toată discuția)
Chitanta lipsa din chitantier oxxigen oxxigen Buna ziua! Sunt la inceput de drum in domeniul vanzarilor si , prin urmare, am gresit niste chitante si le-am rupt din chitantier si le-am aruncat. Ce pot sa ... (vezi toată discuția)