avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pentru a obtine un ordin de protectie sunt luate in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pentru a obtine un ordin de protectie sunt luate in calcul ce fel de probe: audio, video, sms-uri?

Buna ziua.
As dori sa depun cerere pentru obtinerea unui ordin de protectie impotriva fostului sot si nu stiu ce fel de probe trebuie sa am.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:53, 22 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt dovedirea violentelor fizice certificat medico legal,eventual martori insvrisuri plangeri la politie facute anterior restul sms audio ,video sa vina in completarea celor precizate anterior,nu va puteti baza doar pe ele.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate administra orice mijloc de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu copil sugar Malym Malym Doresc să divorțez de soț, deoarece acesta este violent fizic cu mine. Avem o fetiță de 6 luni, care se sperie și plânge căci a început să ... (vezi toată discuția)
Sentinta fara nici-o dovada Aureliu1969 Aureliu1969 Nu au fost reţinute afirmaţiile pârâtei în sensul că reclamantul ar putea constitui un pericol pentru siguranţa fiilor sale motivat de caracterul ... (vezi toată discuția)
Cum pot divorta pentru abuz psihic initial sotul meu a spus ca ... marinela_doana marinela_doana Cum pot divorta pentru abuz psihic Initial sotul meu a spus ca este de acord sa divortam la notar de comun acord dar s-a razgandit pentru ca ... Daca nu ... (vezi toată discuția)