avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Baza legala obligatii in momentul in care se renunța ...
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Baza legala obligatii in momentul in care se renunța la o cazare

Buna ziua, am facut in urma cu o perioada de timp cazare prin intermediul booking pentru o locație in Germania. Am anulat-o, insa termenul specificat de anulare fara costuri era 7 aprilie, iar eu am facut anularea dupa acea data. Locația respectiva solicită plata intregii perioade rezervate. Avand in vedere ca a fost greseala mea, va trebui sa platesc, dar le-am solicitat factura, iar ei au trimis prin sms datele pentru a efectua plata cu specificația de a achita in 10 zile. Pot sa astept factura, fara a fi ulterior acuzată de reavoință?

Alte discuții în legătură

Rezervare booking anulată de proprietar anadumitru1 anadumitru1 Buna ziua, In data de 24 aprilie 2018 am facut pe booking.com rezervare la un apartament pentru perioada 01-03.06.2018. Am achitat avansul pentru o noapte ... (vezi toată discuția)
Am făcut o rezervare la mare in luna aprilie pentru ... Ciupetica Ciupetica Bună seara,am făcut o rezervare la mare in luna aprilie pentru perioada 15-20 august cu plata integrală pe 9 iulie pe platforma booking.com, zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Am facut o rezervare pe booking.com pt o cazare tip apartament ... ionut_mhl ionut_mhl Am facut o rezervare pe Booking.com pt o cazare tip apartament in Italia. Booking mi-a facut legatura cu proprietarul care mi-a dat un cont in care am ... (vezi toată discuția)