avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație copil

Am lucrat cu cm timp de 17 luni..pana in prezent.Acum sunt însărcinată în 2 luni ..nașterea va fi in octombrie.. Daca mi-am băgat demisia voi beneficia de vreun ajutor?

Alte discuții în legătură

Nu as mai vrea sa ma intorc la munca pana nasc urmatorul copil Alina si Casiana Alina si Casiana Sunt in crestere copil urmand in luna iulie copilul sa faca 2 ani. sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna septembrie si nu asi mai vrea sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Postnatal Cristinamoraru Cristinamoraru Buna ziua! Am lucrat pana pe 15 octombrie 2018 in Romania fara intrerupere timp de aporoximativ 14 ani. Din 16 octombrie m am mutat in Anglia iar in decembrie ... (vezi toată discuția)
Acordarea prenatalului Ioanaione Ioanaione Din data de 21 septembrie 2018 pînă în dată de 26 octombrie nu am lucrat menționez k mi-am dat demisia la zi în caz că voi rămîne însărcinată în ... (vezi toată discuția)