avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării sfat investitie financiara
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

sfat investitie financiara

va multumesc pt raspuns si acum va cer un sfat am o suma de 15000 ron si nu stiu la ce banca si ce fel de depozit sa fac ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:45, 30 Octombrie 2009
In raport de intersele dvs ,avti posibilitatea sa optati pentru depozite pe termen lung cu o anumita dobanda ,sau puteti opta pentru depozit pe termen mai scurt de ex 3 luni cu dobanda mai mare.
Este de preferat sa realizati singura un studiu de piata ,sa analizati dobanzile acordate si varianta pe care o apreciati favorabila,ramane sa o materializati.
Puteti sa luati in calcul si un depozit cu dobanda apropiata (daca nu chiar echivlenta) dobanzii instrumentelor de economisire la termen.
Avantajul: puteti umbla la bani fara sa pierdeti dobanda generata de suma ramasa in depozit, care se si capitalizeaza.
Studiul de piata insa tot dvs. este mai bine sa-l faceti
Succes.
Aveti posibilitatea sa realizati cu suma respectiva inclusiv o investitie pe termen lung sau puteti investi inclusiv in obiecte de arta sau materiale pretioase a caror valoare este in crestere
Eu nu recomand investitiile daca aveti o suma asa mica !
Cel mai bine este sa faceti un depozit la o banca , sa fiti sigur ca mai aveti banii astia in caz de nevoie .
Am avut cam aceeasi situatie... am depus cea mai mare parte (in proportie de cca 80%) intr-un depozit de 210 zile (avea dobanda cea mai mare, dar nu pot spune la ce banca - publicitate), iar restul - intr-un cont de economii, la care pot sa umblu oricat vreau important e sa fie suma aia minima ca acest cont sa existe. Dobanda la un cont de economii nu e cu mult mai mica decat a unui depozit.

Alte discuții în legătură

Cont lacrima2 lacrima2 as vrea sa depun la banca, ceva valuta, putinii banuti pe care i-am strans cel mai avantajos e un cont de economii? sau un depozit? ce modalitati am de a ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din dobanzi patipatason patipatason buna ziua o microintreprindere care a facut un depozit pe 3 luni cum impoziteaza dobanda primita (am inteles ca banca nu retine impozit la depozite deoarece ... (vezi toată discuția)
Ce modificări sunt în 2018 în privința impozitului pe dobânzile bancare? Benafflek Benafflek Buna ziua! Am citit pe internet ca daca ai un depozit la banca, plata impozitului pe dobanda nu se mai retine de catre banca, ci va trabui sa mergi personal la ... (vezi toată discuția)